OTKRIVAMO kako privući ljubav , po feng šui-u !

Osobe koje praktikuju feng šui kažu da je najbolji način za privlačenje ljubavi dobar raspored stvari u vašem domu. Uz pomoć naših malih saveta privucite ljubav u svoj život ili zadržite dugu vezu i osvežite strasti!

Zamenite slike !

Umetnost ima veliki uticaj na našu podsvest. Ukoliko ste okruženi slikama, fotografijama ili skulpturama solo osoba, postepeno ćete se prolagoditi toj viziji, pa ćete i u svoj život privući samoću. Ali, ukoliko ih zamenite slikama srecnih parova, ne samo da ćete privući ljubav, nego ćete i ojačati postojeću vezu.

Raspored sedenja.

Vodite računa da stolice, kaučeve i fotelje razmestite tako da su okrenuti jedni ka drugima. Izbegavajte da sedite u fotelji kada ste sami kod kuće jer to šalje poruku da ste dovoljni sami sebi. Umesto toga, uvek sedite na kauc ili na dvosed i zamislite voljenu osobu kako sedi pored vas.

Televizor „ubija“ romantiku.

Ništa ne ubija romantiku kao kasno noćno gledanje televizora. Ako imate problema sa spavanjem, pokušajte da čitate ljubavnu poeziju ili roman u krevetu. Na taj način vaša podsvest će kreirati virtualni ljubavni magnet.

Seksi posteljina.

Stari jastuk s najobičnijim ili detinjastim motivima neće učiniti vaš seksualni život nimalo zanimljivim. Umesto toga, kupite svilene ili satenske jastučnice, plahte i prekrivače oni će da privuku strast u vezu.

Sto manji, to bolji krevet .

Spavanje na velikom krevetu neće podstaći strast. Ukoliko želite, pronaći ćete ljubav svog života, a ako imate ogroman krevet, moraćete da ga zamenite manjim. Ako niste u mogućnosti, makar ubacite jastučiće koji će bar malo umanjiti slobodan prostor u krevetu .

Pripremite se za društvo.

Ako zivite sami, ostavite nesto slobodnog prostora u ormaru na taj način privlačite društvo. Dobar metod je i da uvek u čaši držite dve četkice za zube, dva peškirića na vešalici jer time pokazujete volju iza deljenjem intimnih stvari.

Spavaća soba .

Vaša spavaća soba predstavlja epicentar vašeg ljubavnog života. Stoga, poslednja stvar koju treba da imate u njoj jeste fotografija vaših roditelja. Dečji umetnički radovi i igračke takođe će da unazade vaš ljubavni život. Poštujte odnose sa porodicom, ali na mestima prikladnijim od vaše spavaće sobe .

Odmaknite krevet od zida.

Ako je vaš prilaz krevetu samo sa jedne strane, sprečavate svaku šansu za upliv ljubavi u vaš život. Razmestite krevet tako da ima dovolino mesta za prolazak oko njega sa svih strana, a ako to nije moguće, onda makar neka vam je zaglavije do zida i pre nego što uspete da obidete oko njega, u krevet će ušetati ljubav.

Ljubavni kutak .

Po feng šuiju svaka prostorija podeljena je na devet kvadrata. Najudaljeniji desni ugao (gledajući od ulaznih vrata) poznat je kao kvadrat ljubavi. Stoga, učinite to mesto posebnim tako što ćete tu da postavite lampe, figurice (uvek u paru), te slike zaljubljenih ili parfemčiće.

Kakva boja takva veza.

Tople boje poput ružičaste ili crvene značajno će da „ožive“ vaš ljubavni život. Nežnije nijanse poput rozikaste, koralne i druge pastelne nijanse privući će nežnog partnera, dok će tamnije, poput narandžasto-crvene i bordo, privući strastvenu osobu.

Advertisements

Jedno mišljenje na „OTKRIVAMO kako privući ljubav , po feng šui-u !

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s