Otkrijte vašu astroseksologiju!

Ko je najbolji ljubavnik? Ko najviše vara, a ko je veran do smrti? Ko je najbolji u krevetu, a ko laze i manipuliše? Otkrijte u  daljem tekstu!!!

Otkrijte ovaj sajt koji sadrži puno zanimljivog sadržaja, sport, horoskop, ljubav i motivacija, galerija, knjige i puno drugih zanimljivosti….

Kliknite prati/follow taster i dobivajte obaveštenje kada budemo objavili novi zanimljivi sadržaj…

Ovan Ovan

Muškarac Ovan – Ne smeta mu da je sam ali nije nezainteresovan za suprotan pol. Laska mu kad ga smatraju velikim ljubavnikom. Najčešće je zgodan i šarmantan, a najsrećniji je pored žene koja ima duha, koja je osetljiva ali ne preterano, koja ume i da mu se suprotstavi u diskusiji, ali i da ga teši u trenucima krize. Njegove ljubavne krize proističu iz činjenice da mu posao uvek više znači od emocija. Muškarac ovan je sposoban za najveće strasti i tiransku ljubomoru, a u svim njegovim vezama dominira želja za posedovanjem i superiornošću, pa je zato često nesposoban za nežnosti i pažnje koje usrećuju žene. To ne znači da on ne ume da voli. U seksu je veoma brz i ekspeditivan, baš kao i u obavljanju poslova. Retko se zadržava na ljubavnoj predigri i nema želje za nekim posebnim erotskim iživljavanjima. Ljubav ne zna da dokazuje rečima, već delima, pod uslovmo da voli. Inače, ovan je vatren, ponosan, pun sebe, impulsivan i ima velike seksualne prohteve.
Žena ovan – Ova veoma vatrena, samostalna, emancipovana, preduzimljiva žena voli da vodi muškarca i ako treba štiti ga, prenoseći na njega materinski instinkt, ako ga voli. Pored fizičkog, njoj je veoma važan, i duhovni i intelektualni kontakt. Nestrpljiva, često agresivna, nervozna, lako plane i svađa se, ne trpeći prigovore ni savete, a dovoljno tvrdoglava da lako ne popušta. Sklona je svim seksualnim nastranostima, zahteva od muškarca ono što njoj godi, vodeći računa samo o ličnom zadovoljenju.

 

Bik Bik

Muškarac Bik – On nije mnogo romantičan, mada ume da voli i da se žrtvuje za voljenu osobu, nežno i vrlo predano, čak preterano. Veoma je osetljiv u ispoljavanju simpatija i ljubavi, ipak proračunat. Kad jednom pronađe svoju pratilju, teško će promeniti odluku, i jedan je od najboljih ljubavnika celog Zodijaka. Sposoban za duboka i trajna osećanja, bik je uglavnom temperamentan. Prevrtljivost i lakumnost su mu nepoznati, te je tako veran u ljubavi. Da bi se sa njima živelo u harmoniji ne treba izazivati ljubomoru, jer on partnera voli kao osobu koja samo njemu pripada. Prema ženi koju voli, bik je idealan muškarac, velikodušan, pun pažnje i nežnosti, strpljenja i istrajnosti. Ume da nasluti i zadovolji svaku njenu želju, predano je štiteći od svih problema materijalne prirode. Za uzvrat traži da bude bezuslovno voljen, jer je često mučen i razdiran ljubomorom, jednom od njegovih većih mana.
Žena Bik – Ona voli da se rano uda, naročito kada naiđe na pravog. Obično je verna i odana prema muškarcu koga voli, iskrena i veoma poštena. Njemu veruje, ispoljavajući svoju odanost i ljubav i smatrajući ga svojim vođom, jer obično sama nije mnogo preduzimljiva. Teži za mirnim životom i svoju sentimentalnu vezu zasniva na uzajamnom razumevanju, koja je neće razočarati ili izložiti iznenadnim promenama. Ozbiljna je i prilično optimistična, stabilna i realna, i uvek zna šta hoće. Ponekad deluje bezazleno, nezainteresovanost, ali u njoj se krije ljubavnica upućena u skoro sve tajne seksa i erotskih igrarija.

Blizanac Blizanac

Muškarac Blizanac – Blizanac ne voli sputavanja i okove, čak ni u braku, i da za kratko vreme gubi interes za neku osobu, kako u ljubavi tako i u prijateljstvu. Njegova priroda čini ga protivnikom dužih veza. On je nezavisan i ima nemiran duh, a ženi se tek pošto dobro osmotri situaciju. On u partnerki, osim žene, vidi i sestru i prijateljicu pa joj se često priklanja da bi rešio mnogobrojne probleme. On ne čini ni sebi ni njoj lak sentimentalan život, braneći svoju nezavisnost, pa se sa nim može živeti samo uz dogovor da zadrži apsolutnu ličnu slobodu. Priličan je egoista, mada u prvi mah izgleda velikodušan, a svojim lukavstvom i trikovima svaku situaciju lako okreće u svoju korist. U erotskom životu ume da bude beskrajno sebičan.
Žena Blizanac – Ova žena mnogo voli flert , ima mnogo obožavalaca, nestalna je kao dete, teško uspevajući da izgradi mirani regularan sentimentalan život. Rođena je da se bori, lako se zaljubljuje u sebi slične, nemirna i prevrtljiva, uvek tražeći sigurnost i onog pravog. Kada je okolnosti prisile da živi mirnim i monotonim životom, ona ima osećaj da se guši. U braku je skoro uvek nesrećna, naročito ako se uda mlada, tada preti opasnost da njen brak utone u dosadu i monotoniju i potpuno nerazumevanje.

Skorpija (RAK) Rak

Muškarac Rak – U ljubavi najveći značaj imaju ideali duha i unutrašnji kvalitet. Obično je retko dobar, češće loš ljubavnik, vrlo je sentimentalan i useksu prepušta ženi inicijativu. Njegov sentimentalnui odnos obično krije romantičnost i nestalnost. U karakteru slabić, izmiče svim vrstama odgovornosti, a kada se odluči za brak onda bira energičnu ženu koja ume da ga vodi i komanduje. Vrlo je osećajan i brzo se povredi, obeshrabri i uplaši. Potrebna mu je žena za sve negove probleme i zamršene preokupacije, zato često voli starije žene. Neveran je ako nema duševnog mira ili ako se oda piću.
Žena Rak – Veoma strastvena, ova žena počinje vrlo rano svoj sentimentalni i erotski život. U materinstvu nalazi ostvarenje svih svojih težnji, a deci se posvećuje sa istim zanosom kao i partneru. Njena iskrenost i vernost su uzorne naročito ako u muškarcu nađe odgovor za svoje sanjalačke i romantične potrebe. Bojažljiva žena iz romana, retko otkriva ljubav, noćna nimfa, za nu je eros u braku svetinja. Prevarena, prašta i pati, i vrlo je požrtvovana majka i supruga.

Lav Lav

Muškarac Lav – Rođen u ovom znaku neobično uživa u seksualnim aktivnostima, pa njegova partnerka često ne može da drži korak s njim. Pored toga, sklon je perverzijama. Voli da dominira, ne prepuštajući drugima inicijativu. On postiže harmoničan seksualni život najčešće sa ženom koja je i sama takva. Za njega ljubav ima veliki značaj u životu, ona mu je kao sredstvo za afirmaciju sopstvene ličnosti. On ženi pruža zaštitu i moralnu podršku, bez obzira na težinu trenutka. Iako voli avanture, u braku je češće veran i skoro uvek izgrađuje srećnu porodicu.
Žena Lav – Neverovatno strastvena i iskrena, ova žena traga za kompletnom ljubavi još od prve mladosti,  a kada je sretne, ona joj se posvećuje svom svojom vatrom i velikodušnošću. Praktična, ali ne i kruta, ona ume da se prilagodi i skromnom životu ako to od nje ljubav traži. Ipak je u većini slučajeva sklona udobnom i raskošnom životu. Po prirodi vatrena žena, živi za seks, što ne podrazumeva avanture, obično je verna jednom muškarcu. Privlače je titule, darovi i sjaj. Nije ljubomorna, jer sve drži u ruci.

Devica Devica

Muškarac Devica – Veliko nepoverenje i skepticizam prema svemu što se tiče ljubavi i tuđih osećanja, čine ga ponekad protivnikom trajnih veza. Njegova želja za samoćom i radom o njega stvara tešku osobu u kontaktima sa suprotnim polom. Ljubavni život vodi zdravim razumom i to može odavati utisak hladne osobe i bolkirati svaku želju kod partnera. Ima karakter koji je težak za dešifrovanje. Odluke iz srca su uvek prethodno promozgane.  U brak lako uleti ili ostaje neženja
Žena Devica – Ona postaje vatrena ljubavnica samo ako iskreno voli. Nedovoljno strastvena i stroga u ocenama, teško nalazi idealnog partnera. Njena nemirna duša, pritajena ispod smirenog i uzdržljivog držanja, neprestano traži savršenstvo u emocijama. Ako sretne muškarca koji je razume, ume da mu bude izuzetno odana i verna i da svom životu da praktičniji smisao. Erotski često mutna i teška, štedi se, hladnih emocija, strast je ne zanosi.

Vaga Vaga

Muškarac Vaga – Ovaj muškarac od najranijeg detinjstva se interesuje za žene i stvari srca, ali zenit svoje ljubavničke aktivnosti dostiže tek u zrelijim godinama. Uvek traži razumevanje i ćutanje od partnerke, a za uzvrat joj nudi samo drugarstvo i divnu podršku, očekujući od nje maksimalnu privrženost i poniznost, već od prvog trenutka joj nedvosmisleno stavljajući do znanja da je ona za njega samo prijatan predah. Vagama je nezamisliv život bez ljubavi. Potrebna mu je strastvena žena koja je u stanju da kooperira sa izlivom njegovih povremenih vrhunskih strasti. On traži promenu samo kao krajnje pribežište, ne voli razvode, osim ako iscrpi sve metode prilagođavanja.
Žena Vaga – Obično lepog izgleda, komunikativna i umetnički nadarena, od svog partnera očekuje mnogo, ali i sama ume da komanduje. Voli društveni život, lepu zabavu i garderobu, smatra za uvredu sve što se ne slaže sa njenim mišljenjem. One su nežne i interesantne ljubavnice, senzualne i produhovljene. Idealne su supruge bogatih, uspešnih ljudi koji žele da imaju ženu-orhideju. One su egzotične i oko sebe stvaraju ambijent kako bi njihova egzotika došla do izražaja. Spadaju u vrhunske supruge čitavog Zodijaka.

Rak Škorpija

Muškarac Škorpija – Njegova senzualna priroda nagoni ga često da bude rukovođen fizičkom i estetskom privlačnošću i nagonom, zbog čega su njegove ljubavi često burne ili se završavaju brzo. Ljubomoran , posesivan i prepotentan, muškarac u ovom znaku  ne prihvata neizvesnost ni kompromise, a kada opazi da je prevaren ili obmanut, postaje osvetoljubiv i opasan. Ovaj muškarac nema predrasuda, ni društvenih ni moralnih. Voli strasno, često traži nemoguće u ljubavi i u seksu, a vrhunac zadovoljstva za njega predstavlja i zlostavljanje partnerke. Njegova je ljubav nepostojana, lako prelazi sa ljubomore na nežnost, sa strasti na hladna osećanja, od romatnike na strogost, uvek sa novim nijansama. Sa ovakvim muškarcem, koji je genijalan, je teško živeti, jer je on rođeni tiranin i često perverzan u ljubavi.
Žena škorpija – Strastvena, ljubomorna i isključiva, stavljajući na prvo mesto ljubav, što je dovodi u složene situacije, ova žena je prepuna zahteva, hirovita, nedefinisana, često nezadovoljna, ali ako naiđe na odgovarajućeg partnera, može da postane zahvalna, verna i odana. Ona je zavodnica koja voli da koketira i olako odbacuje partnera. Često koriste seks ne pružajući svojim partnerima erotska zadovoljstva, kažnjavajući ih za izvesna stvarna ili izmišljena dela koji su im počinili. Ta osveta kroz ljubav i seks u njima tinja podsvesno, pa tako dolazi i do frigidnosti. Ovoj ženi je teško udovoljiti, i pored njene privlačnosti, jer ona ume da bude vrlo mračna i zlopamtilo.

Strelac Strelac

Muškarac Strelac – Poseduje umetnost življenja u harmoniji s drugima, izuzetno je vešt da zagospodari situacijom. Bez mnogo truda ostvaruje simpatije i u svom je elementu sa bilo kojom osobom. Iako svoju partnerku obasipa pažnjom i nežnostima, on joj ne dopušta da mu se u bilo čemu usprotivi ili da mu protivureči. Međutim vrlo je pravedan, a kad naiđe na ženu koja ga razume, postaje odličan suprug i uzoran otac. Kad nađe srodnu dušu, postaje romatničan i spontano pruža svu svoju ljubav. On zna sve o seksu, traži ženu koja može da shvati njegove ideale. On je taktičan i misaon, ali ako ga ona ne shvati, gubi moralnu snagu.
Žena Strelac – Ova žena je divan saradnik i kompanjon svog muža. Ona je rođena za jednu ljubav, a njene čisto sentimentalne avanture treba prepisati njenom nastojanju u pronalaženju idealnog muškarca. Ako ga sretne, ostae verna celog života. U svojim erotskim igrama i pozama često je prilično konzervativna, ipak je vrlo seksi. U ljubavi je suptilna i ushićuje partnera. Ona uvek može da raspali vatru, i ima vlastita gledišta na eros, ali ih ne namećuje. Ne zna lagati i iskreno voli.

 

Jarac Jarac

Muškarac Jarac – Bez mnogo romatnike i strasti, hladni i odmereni, podanici ovog znaka ozbiljno pristupaju braku koji za njih ima naglašenu važnost u životu. Svoju ženu i dom smatra za ozbiljnu komponentu u svom statusu, on je često bira iz interesa više nego iz ljubavi, jer je neemotivan i proračunat. Prilično je konzervativan, teži trajnijim konzervativnim vezama i oseća potrebu za harmonijom. Ovaj muškarac voli klačan seks, bez mnogo maštovitosti, novih pozicija i smelih kombinacija. U krevetu postaje neuobičajeno sebičan i nikada se ne trudi da zadovolji svoju partnerku. Ako ne uspe da ostvari svoj ljubavni ideal, neće nikada pristupiti kompromisu.
Žena Jarac – Takođe vrlo promišljena kada se odlučuje na udaju, puno bira i odmerava budućeg muža.  Stroga u svojim moralnim principima, ona odlaže venčanje dok ne vidi da joj je obezbeđena pristojna budućnost. Na prvi pogled kao da nije rođena za ljubav. Na izgled mirna i pribrana, ova ženi u sebi nosi skrivenu vatru koja se razbuktava u vrtoglavu ekstazu. U krevetu je onda ona glavna i rado uzima inicijativu. U krevetu je maštovitija od muškarca ovog znaka. Ona je izvanredna ljubavnica.

Vodolia Vodolija

Muškarac Vodolija – Ovaj muškarac ume da ovlada ženom i svim njenim čulima, da postane jedini za nju. To čini nenametljivo, da žena nikad nije svesna kako postepeno postaje robinja njegovih strasti. Često je ljubomoran i sujetan, čuvajući svoju partnerku samo za sebe. Inače, on voli da menja žene, ali ne i da ih vara.  Muž vodolija spada u najljubaznije i najnežnije muževe. Daje mnogo od sebe, ne očekujući da mu se vrati. Maštovit i originalan, od žene često traži nemoguće, ali ona pored njega uvek doživljava vrhunsko zadovoljstvo. Romantičan eros, muškarac vodolija je sklon da oprosti i pomogne ženi koja ga je prevarila.
Žena Vodolija – Ova žena se ne uklapa lako u brak, ako joj muž neodgovara, ona okreće leđa i ne stavlja ga pod mikroskop. Ona snažno privlači suprotan pol, jer u sebi nosi nešto tajanstveno, ali samo izuzetno jak muškarac uspeva nju da sludi. Ona voli više intelektom nego instinktom i često je dovoljno samo malo razmimoilaženje u idejama, pa da dođe do grubog raskida. Celo njeno telo je erogena zona, pa muškarac još u predigri uspeva snažno da je uzbudi. Ova žena je intelektualni partner i večiti drug, pa se često zaboravlja da je ona objekt ne od malog interesa.

Riba.jpg Riba

Muškarac Riba – Muškarac ovog znaka bi pored sebe trebalo da ima energičnu, strastvenu i inteligentnu ženu koja ga razume i voli, ali i neprimetno vlada njime i vodi ga prema jednom realnijem i pozitivnijem shvatanju života. Vrlo je privlačan, simpatičan, duhovit, donžuanski tip, koji na prvi pogled pobuđuje ljubav i nežnost. On ipak izbegava da otvoreno ispolji svoja duševna stanja. U seksu se najbrže zadovolji kada partnerka pokaže nameru da ga zlostavlja, i pored toga ona mora glasno da hvali njegovu muškost i ljubavničke kvalitete. Seksualno je vrlo inovativan i potentan, i uvek želi da zadovolji svoju senzualnost. Koitus je spontan, bez mnogo uvoda.
Žena Riba – Ova žena može da bude dobra ljubavnica samo ako iskreno voli. Trčanje iz zagrljaja u zagrljaj radi zadovoljstva nije joj cilj. Maštovita, romantična i melanholična, oseća duboku potrebu da voli i bude voljena. Njeni odnosi sa partnerom su zasnovani na duhovnom, intelektualnom kontaktu, a ne na čisto fizičkom dodiru. Ona perverzije smatra prljavim i voli više klasične pozicije. Kada voli, ona je uvek u ekstazi, nadahnuta, inspirisana za velika dela. Kod nje je seksualnost jedan put od duše do tela i njen erotizam evocira pre misticizam nego pornografiju.

unnamed

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s