Pogledajte koje zanimanje odgovara vašem horoskopskom znaku

Čudan raspored zvezda na nebeskom svodu, njegova ogromnost, fenomen Sunca, a pre svega saznanje i svesnost o sićušnosti u njegovoj ništavnosti u poredjenju sa svim pojavama, doprineli su rešavanju neizvesnosti čovekove sudbine.

Astrologija počiva na hipotezama čiju je verodostojnost teško podupreti dokazima, ali je isto tako teško i negirati. U nastavku teksta predatavićemo vam Nostradamusovo mišljenje o profesiji i zanimanju svakog horoskopskog znaka…

Ovan

Budući da su rodjeni pod prvim vladajućim znakom godi im da rade potpuno nove i originalne poslove, unoseći red i organizaciju tamo gde je haos. Vole da učestvuju u svemu novom, ne podnose ne podredjen položaj, a kad se tu nadje ponaša se nezainteresovano, neodgovorno i nedisciplinovano.

Visina zarade za njih je nešto najvažnije, a najviše vole poslove za koji misle da će ga samo oni obaviti.

Muškarac ovan– leže mu sve profesije vezane za politiku i vlast, ratne i rukovodeće profesije.

Žena ovan– odličan je ekonomista, direktor, organizator, sportista, sve gde se traži „muški duh “ .

Bik

Teško im pada sopstvena sposobnost da predju sa reči na dela jer su sumnjičavi i ležerni. Dugo oklevaju pre nego što se prihvate nečega, uživajući u poslovima koji se sami od sebe završavaju.

Ne rasipa lako novac i zahvaljujući prirodnom instiktu ume da uloži vlastiti kapital u sigurne investicije.

Muškarac bik– obdaren za sve profesije vezane za politiku, vojsku, prava, ekonomiju, poljoprivredu, gradjevinarstvo i konstrukcije.

Žena bik– svoj pravi uspeh postiže u kući i porodici. Van kuće često uspeva u poslovima gde se traži nezavisnost. Npr…krojačica, bolničarka, kozmetičarka, frizerka, kuvarica i poznavalac vina.

Blizanci

To su osobe koje vole da imaju mnogo raznovrsnosti u radu, jer ne podnose momotoniju. Bistrog uma i komunikativni u mogućnosti su da biraju profesiju ali najviše vole poslove stimulisane svakodnevnim promenama.

Često su svestrani stvaraoci, ne vole veće odgovornosti ni rukovodjenje.

Muškarac blizanac– najviše ima uspeha u trgovačkim i umetničkim aktivnostoma kao što su svet filma, pozorište, televizija i spektakla uopšte.

Žena blizanac– omiljena zanimanja su joj vezana za umetnost, putovanja i trgovinu. Najviše od sebe daje radeći u novinarstvu, prosveti, oglasnim agencijama i.t.d.

Rak

Savestan je i dobar radnik, najčešće se poistovećuje sa poslom, ponosan i srećan ako ga dobro obavi. Iako često nervozan i nezgodan, u poslu ne potpuno pouzdan.

Novac za raka nema većeg značaja ali je ipak oprezan sa njim.

Muškarac rak– najviše im odgovaraju filozovske i filološke studije i umetnost. Medju rakovima ima dosta: muzičara, pesnika, slikara,novinara, pevača i glumaca ali i mornara.

Žena rak– ona je odabrana za zanimanja koja traže osećaj za lepo i ljubav za bližnje. Ona je odlična učiteljica, vaspitačica, pedagog, urednica ženskog časopisa I.t.d.

Lav

Poseduju apsolutnu želju za radom i za njih je najveći neprijatelj dokolica. Lav je sposoban da vodi i odlučuje, radi časno i ima ga svuda gde su potrebna planiranja nadgledanja upravljanja.

Lako postižu čvrstu finansijsku poziciju, a često i bogatstvo.

Muškarac lav– zajvaljujući komunikativnosti i moći ubedjivanja on briljira u poslovima propagande, publiciteta, trgovine, medicine i svim nezavisnim profesijama.

Žena lav– dobra je u trgovini, prosveti, umetnošću i svim aktivnostima gde ima dodira sa publikom, duhovnošću, mistikom i okultnim naukama.

Devica

Najbolje se osećaju ako posao koji rade od njih traži da mu se potpuno prilagode fizički i psihički i gde su preciznost i brzina najvažniji.

Marljive device rade kao mravi, instiktivno osećaju posao, ekonomišući svojom snagom i vremenom. Imaju talenat za logiku, lako nalaze posao ali su i nepoverljive prema novinama koje nose u sebi neki rizik.

Muškarac devica– izvrstan je u tehnici i medicini a često se upuštaju u umetnost tačnije literaturu.

Žena devica– živa inteligencija ove žene čini je savršenom saradnicom: uzorna selretarica, besprekorna službenica, bibliotekar, šef odeljenja, sistematski analitičar I.t.d.

Vaga

Vage ne vole veliki napor ali kada nadju ono što im odgovara umeju da daju sve od sebe. Ne podnose loše i neprijatne uslove i često biraju posao koji uključuje lep izgled radnog mesta.

Što se tiče novca, za njih je to samo sredstvo za postizanje ciljeva i zadovoljenje želje.

Muškarac vaga– odličan je tamo gde se traži tačnost i preciznost i sve čega se prihvati osudjeno je na uspeh. Uspevaju i u umetnosti.

Žena vaga– originalna i uvek puna ideja. Odlična je kao: frizerka, modni kreator, stilista, glumac i.t.d.

Škorpija

Ozbiljni su i strogi, ponekad grubi, ne vole naredjenja. Vole poslove na visokoj nozi i niko nije pouzdaniji od njih kada je u pitanju neka tajna.

Vrlo su poštovani u svojoj profesiji.

Muškarac škorpija– kada izadje iz prosečnosti njegov život može da preraste u misiju vizionarstvo i genijalnost. Ili dospevaju na visoke položaje ili su destruktivni, buntovnici i megalomani.

Žena škorpija– interesuje je sve što je naučno i mistično. Ističe se u psihologiji, neuropsihijatriji, istraživanjima i filozofiji .

Strelac

Vole poslove koji omogućuju raznovrsnost. Srećni su ako nadju zanimanje koje ih drži u stalnom pokretu.

Voli da živi na visokom nivou, velikodušan je i spreman da pozajmi i pokloni.

Muškarac strelac-manje uspevaju u umetnosti koju mnogo vole, a briljiraju u medicini, ekonomiji i tehnologiji.

Žena strelac– sposobna je za sve vrste poslova ali je najbolja na polju mode i kozmetike i u svim slobodnim profesijama.

Jarac

Posao shvata krajnje ozbiljno i uspeh u struci mu je životna ambicija. Voli da stvara prijateljstva na važnim mestima i sa važnim ličnostima.

Pouzdan je u poslu, smatra ga najvažnijim u životu i prihvata promene tek kada se uveri da su mu korisne.

Muškarac jarac– snalazi se u administraciji, pravnoj službi, industriji, trgovini. Ume da pridje ljudima pa je i dobar: diplomata, filozof, bankar, glumac i inženjer.

Žena jarac-uspeva tamo gde se traže tačnost i strpljivost. To mogu da budu službenički poslovi, profesije gde treba pažljivo računati i skoro sve vrste zanata.

Vodolija

Korisni su u svakom poslu zbog svoje inteligencije, intuicije i nedostatka predrasuda. Ako su zaokupljene poslom imaju puno uspeha, a ako ne veruju u ono što rade, loši su radnici.

Nemaju osećaj za štednju, lako troše i ne vraćaju pozajmljeno.

Muškarac vodolija-najviše daju sebe u umetnosti i poslovima gde se traži smisao za kreativnost i mnogo ličnog, kao i u politici.

Žena vodolija– uspeva u svim intelektualnim aktivnostima i profesijama. Lako dolazi do titule doktora i odlično se snalazi u teškim branšama koje su nekada bile isključivo privilegija muškaraca.

Ribe

Jaka mašta i osobine improvizacije pomažu ribama u umetničkim aktivnostima. Nesigurne su kada se uhvate u koštac sa životnim problemima, oslanjajući se više na pomoć nego na svoju snagu.

Neumešne su u finansijskim pitanjima i operisane od materijalzma.

Muškarac riba– najsrećniji je baveći se umetnošću: muzikom, poezijom, slikarstvom ali ima uspeha i u strukama koje imaju veze sa gradjevinom i boravkom u prirodi.

Žena riba– i ona je od malih nogu rodjena za umetnost. Dobra je svuda gde se traži maštovitost, praktičnost i smisao za detalje. Perfekcionista i uvek dragocen saradnik jer uvek misli na sve i svakoga.

Za još sličnih tekstova pratite naš sajt.

Advertisements

Jedno mišljenje na „Pogledajte koje zanimanje odgovara vašem horoskopskom znaku

  1. Povratni ping: Otkrijte vašu astroseksologiju! – Srbija online

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s